Graafinen versio
På svenska  In EnglishPyöräilyreittejä

Vilkkaiden pääväylien ulkopuolelta löytyy paljon rauhallisia pikkuteitä, jotka houkuttelevat pyöräretkelle nurmijärveläiseen maalaismaisemaan.

Kirjastoista on saatavana Nurmijärven matkailu- ja ulkoilukartta, josta löytyvät kaikki kevyenliikenteen väylät, ulkoilureitit ja tietoja liikuntapaikoista.

Kirjastoista on saatavana Nurmijärven matkailu- ja ulkoilukartta, josta löytyvät kaikki kevyenliikenteen väylät, ulkoilureitit ja tietoja liikuntapaikoista.

Kirkonkylä-Aleksis Kiven syntymäkoti-Myllykoski -pyöräilyreitti

Yksi mahdollinen rengasreitti on Kirkonkylästä ohi kirkon ja hautausmaan Ojakkalantien kautta Palojoelle Aleksis Kiven syntymäkodille ja Taaborinvuoren museoalueelle ja sieltä Myllykosken kautta Kirkonkylään. Reitin pituus on 15 kilometriä.

Nurmijärven kirjastoissa ja liikuntapalveluissa on jaossa vuonna 2010 ilmestynyttä Nurmijärven matkailu- ja ulkoilukarttaa, johon on merkittynä pyörätiet, sekä kiinnostavat kohteet Nurmijärven alueella.

Maastopyöräily

Maastopyöräilyyn löytyy laaja valikoima erilaisia reittejä ulkoilualueilta ja maastopoluilta. Myös Seitsemän veljeksen vaellusreitti on suurimmalta osin ajettavissa maastopyörällä aina Nurmijärveltä Hyvinkäälle asti. Maasto vaihtelee sorapintaisista ulkoilureiteistä vaativiin kivikkopolu ja kallio-osuuksiin. Reitti on merkitty Nurmijärven puolella oranssilla värillä ja Hyvinkään puolella sinisellä. Maastossa ajaessasi huomioithan muut liikkujat.

Katso myös kevyen liikunteen suunnitelmia


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti