Graafinen versio
På svenska  In English



Lasten ensiapu ja hätätilanteet 4h Nurmijärvi

Uskalla Auttaa Brändin uniikki lasten ensiapu ja hätätilanteet 4h kurssi järjestetään kaikille avoimena koulutuksena Nurmijärvellä.

Lasten ensiapu ja hätätilanteet kurssi keskittyy vauvojen ja lasten ensiapuun sekä hätätilanteisiin. Kurssi soveltuu kaikille, mutta on erityisen hyödyllinen lasten vanhemmille, isovanhemmille sekä lasten parissa työskenteleville.

Kurssin sisältö:

  • Hätätilanteen tunnistaminen ja toiminta
  • Tukehtuminen
  • Tajuton lapsi
  • Eloton lapsi
  • Vaikea allerginen reaktio; ruoka, ampiaisen pisto, kyykäärmeen purema sekä muita hengitysvaikeuden syitä -Tavallisimmat lasten sairaskohtaukset sekä tapaturmat ja niiden ensiapu
  • Myrkytykset

Kurssilla syvennetään ymmärrystä lapsen anatomiaan ja fysiologiaan sekä tarjotaan tietämystä ja mielenrauhaa mitä erilaisissa ensiapua vaativissa tilanteissa tulisi tehdä. Kerromme mitkä asiat tutkitusti auttavat erilaisissa ensiapua vaativissa tilanteissa. Milloin ensiavun antamisen jälkeen lapsen hoitoa ja seurantaa voidaan jatkaa itse, milloin lähdetään lääkäriin ja milloin soitetaan ambulanssi? Kurssi vastaa näihin kysymyksiin ja antaa valmiudet toimia hätätilanteissa. Lasten ensiapu ja hätätilanteet kurssista on mahdollista saada todistus tai päivittää voimassa oleva ensiapu todistus.

Kurssin kouluttajana toimii kokenut ambulanssissa työskentelevä ensihoitaja. Kurssin hinta 69€. Lisätiedot ja ilmoittautuminen sekä muut vastaavat kurssit: http://www.uskallaauttaa.fi

 

Alkaa: 23.5.2019 17:00
Paikka: Klaukkalan jäähalli, Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala
Järjestäjä: Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy
Hinta: 69€

Tapahtuman järjestäjä vastaa tietojen oikeellisuudesta


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti