Graafinen versio
På svenska  In EnglishHopeakoruja ja kiviä meren rannalta Galleria Toivossa

Kuvassa on taideteos.

Taiteilija Sinikka Ahokas-Gröhnin kivikollaaseista ja hopeakoruista koostuva näyttely "Kiviä merenrannalta", on esillä Galleria Toivossa Klaukkalan kirjastossa 27.4. asti.

Helsingissä syntyneen Ahokas-Gröhnin elämä on vienyt hänet asumaan Klaukkalan kautta Abu Dhabiin Arabiemiraatteihin, Espanjan Aurinkorannikolle ja kesäisin Porvoon saaristoon, Kalvöön. Vuonna 1999 hän jätti markkinointitehtävänsä kansainvälisessä lääkeyrityksessä ja taiteesta tuli ammatti.

- "Viimeisin inspiraation lähteeni on kesäkotimme rantakivet Porvoon saaristossa. Kymmeniä vuosia olen näitä kiviä katsellut ja nyt laitan niitä uuteen järjestykseen. Käytän myös meren hiomia lasinsiruja ja posliinia. Jokaisessa teoksessa on pieni tarina, jota välittävät ikiaikaiset, meren suutelemat, suomalaiset kivet."

Sinikka Desing -hopeakorut on valmistettu puhtaasta (925) hopeasta valamalla. Korumuotit ovat luonnonmateriaaleista, kuten simpukoista ja puiden ja pensaiden lehdistä. Lopputulos on luonnollisen kaunis ja herkkä ja jokainen koru uniikki taideteos, aivan kuin metsän puut ja lehdet.

Ahokas-Gröhn on suorittanut taideopintoja sekä Arabiemiraateissa USA:ssa että Suomessa. Lukuisten yksityis- ja yhteisnäyttelyiden lisäksi hänellä oli oma Galleria Abu Dhabin Hilton Hotellissa, josta hänen taidettaan kulkeutui kansainvälisen asiakaskunnan mukana ympäri maailmaa. Ahokas-Gröhn on Taidekiepin ja Nurmijärven Taideyhdistyksen jäsen.

Alkaa: 16.3.2019 9:00
Paikka: Klaukkalan kirjasto, Kuonomäentie 2, 01800 Klaukkala
Järjestäjä: Klaukkalan kirjasto
Hinta: Vapaa pääsy

Tapahtuman järjestäjä vastaa tietojen oikeellisuudesta


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti