Graafinen versio
På svenska  In EnglishKeusote

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) vastaa alueensa jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä ja tuotannosta 1.1.2019. Jäsenkuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Keusoten tavoitteena on turvata alueen asukkaille laadukkaat ja asiakaslähtöiset sosiaali- ja terveyspalvelut.

Jäsenkuntien asukkaille vuodenvaihteen siirtymä ei tuo mukanaan suuria muutoksia palveluihin tai toimipisteisiin. Kuntalaiset käyttävät samoja toimipisteitä kuin viime vuodenkin puolella ja asioivat valtaosin tutun henkilöstön kanssa. Kuntayhtymä pyrkii yhtenäistämään alueen palveluita niiltä osin, kun ne ovat ristiriidassa keskenään tai estävät palveluiden tasapuolisen saatavuuden jäsenkuntien asukkaille. Tämä on kuitenkin pitkäjänteistä kehittämistyötä, jonka vaikutukset alkavat näkyä kuntalaisille vasta ajan mittaan. Uusista yhteisistä, keskitetyistä palveluista tai muutoksista palvelurakenteisiin tiedotetaan aina erikseen.

Saat tietoa sosiaali- ja terveyspalveluista edelleen Nurmijärven kunnan verkkosivulta, Keusoten verkkosivulta ja sote-henkilökunnalta.

 

AJANKOHTAISET UUTISET KUNTAYHTYMÄN VERKKOSIVULTANurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti