Graafinen versio
På svenska  In EnglishKunnanjohtajan blog

Heitätkö sinä roskia?

5.4.2019 

Mikä saisi sinut nostamaan roskan maasta? Edes yhden päivässä? Vai oletko jo mukana siinä kasvavassa ploggareiden joukossa, jotka keräävät roskia lenkkeillessään?

Tienpenkat ovat jälleen puhjenneet roskaan ja on otollinen hetki käynnistää ploggaus-lenkit ja järjestää siivoustalkoot.

Ei muuta kuin tuumasta toimeen. Nurmijärven kirjastoissa on jaossa roskapusseja talkoiden järjestäjiä varten. Isompia talkoita järjestävien kannattaa olla mm. roskien kuljetuksista ja muista yksityiskohdista yhteyksissä Aino Angervuoreen, joka vastaa kunnassamme siisteyteen liittyvistä asioista.

Jos järjestät tilaisuuden tai haluat vaikka vain seuraa plogging-lenkille, ilmoita tapahtumastasi tarkka aika ja paikka kunnan tapahtumakalenteriin. On aina helpompi lähteä liikkeelle porukassa.

Jos et vielä seuraa facebookissa Nurmijärven siisti ilmiö -sivuja, liity sinne ja jaa siellä ideoita ja kannustusta siisteyden edistämiseksi kunnassa. Sinne voi lisäillä myös kuvia ploggailemistasi roskasaaliista tai muista siisteyteen innostavista asioista.

Ja jos ulkoroskiksessasi ei ole vielä koirankakkaroskis-tarraa, löydät sellaisen kunnan toimipisteistä merkiksi siitä, että koiran ulkoiluttaja voi jättää kakkapussin myös sinun roskikseesi - mieluummin kuin jättää jätös keräämättä tai mikä pahinta viskata täytetty pussi luontoon.

Metsä-Tuomelassa on jälleen koko toukokuun pientuojille avoimet lauantait, joihin voi normaalia maksua vastaan viedä jätteitä.

Siisteys lähtee meistä kaikista ja on meistä jokaisesta kiinni, miltä asuinympäristömme näyttää. Siisteys lisää viihtyisyyttä ja turvallisuuden tunnetta. Siisteys säästää luontoa ja rahaa. Siisteys vaikuttaa koko kunnan imagoon ja vetovoimaan.

Eiköhän pidetä kaikki osaltamme huolta siitä, että Nurmijärvi on siisti ilmiö!

 

Outi

 

Blogin etusivulle

 


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti