Graafinen versio
På svenska  In EnglishEsityslistat ja pöytäkirjat

Esityslistat ja pöytäkirjat

Voit lukea kunnan luottamuselinten pöytäkirjoja kunnan Internet-sivuilla. Valtuuston, kunnanhallituksen ja eri lautakuntien esityslistat ovat luettavissa kunnes pöytäkirja julkaistaan. Kunnanhallituksen kokouksen päätöstiedote löytyy kohdasta "Kunnan uutiset ja tiedotteet" siihen saakka, kun pöytäkirja julkaistaan.

Pöytäkirjat siirretään www-sivuille sen jälkeen, kun ne on allekirjoitettu ja tarkistettu. Esim. valtuuston osalta tämä tapahtuu viimeistään kokousta seuraavan viikon keskiviikkona ja kunnanhallituksen osalta vastaavasti tiistaina. Pöytäkirjojen liitteet ovat nähtävillä alkuperäisten pöytäkirjojen osana kunnan virastotalolla, ja pääosa liitteistä näkyy myös www-sivuilla.

Lisätietoja kokousasioista voi tiedustella kunnan ao. viranhaltijoilta. Eri toimielinten esittelijöiden ja sihteerien yhteystiedot sekä tiedot pöytäkirjojen ja päätösten nähtävänäpidosta löytyvät klikkaamalla vasemmassa reunassa olevaa linkkiä.

 

Muualla kuin Nurmijärven kunnan sivuilla

Jätelautakunta Kolmenkierto

Keski-Uudenmaan ympäristölautakunnan pöytäkirjat

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän valtuusto

  

Ohjeita pöytäkirjojen lukemiseen

Ylläolevasta linkistä aukeaa luottamuselinten pöytäkirjojen hakemistosivu. Toimielimen (valtuusto, hallitus ja lautakunat) nimestä klikkaamalla aukeaa lista julkaistuista pöytäkirjoista. Uusimpaan pöytäkirjaan tai esityslistaan pääset suoraan klikkaamalla toimielimen jälkeen olevan päivämäärän jälkeistä "Pöytäkirja" tai "Esityslista" sanaa. Voit myös käyttää hakukonetta (oikeassa reunassa) hakeaksesi suoraan haluttua asiaa.

Pöytäkirjan kansilehdeltä pääset haluamaasi pykälään klikkaamalla pykälän otsikkoa. Pykälän alussa on linkit edelliseen ja seuraavaan pykälään tai voit palata kansilehdelle sivun ylälaidan linkistä. Ylälaidasta pääset myös toimielinten etusivulle tai voit palata kunnan etusivulle.

Jos haluat tulostaa pykälän niin kunkin pykälän alussa löytyy linkki "Kokousasia PDF-muodossa", mistä klikkaamalla saat varsinaisen pöytäkirjan mukaisen sivun pdf-muodossa tulostettavaksi.

 

 


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti