Graafinen versio
På svenska  In EnglishJoukkoliikenne

Nurmijärven joukkoliikenne perustuu yksityisten liikennöitsijöiden harjoittamaan linja-autoliikenteeseen, jota täydentää Kivenkyyti-palveluliikenne . Pysäköinti-sivulta löydät Nurmijärvellä sijaitsevat liityntäpysäköintipaikat.

1.1.2019 astui voimaan 10-vuotinen joukkoliikennesopimus Korsisaari-yhtiöihin kuuluvan Nurmijärven Linja Oy:n, Nurmijärven kunnan, Hyvinkään kaupungin ja Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen välillä. Sopimuksen tarkoituksena on taata toimiva ja ympäristöystävällinen joukkoliikenne Nurmijärvellä, sekä yhteydet Nurmijärveltä Helsingin ja Hyvinkään suuntiin. Uudenmaan ELY-keskus toimii alueen joukkoliikenteen toimivaltaisena viran-omaisena sopimuksen päätilaajana. Hyvinkää on uudessa sopimuksessa mukana Hyvinkää-Rajamäki -liikenteen osalta.

Klaukkalan linja-autoasema siirtyi 1.1.2019 alkaen Viirinlaakson matkakeskukseen. Tällöin otettiin käyttöön myös Viirinlaakson liityntäpysäköintialue.

Viirinlaakson matkakeskus toimii jatkossa Klaukkalan virallisena lähtö- ja päätepysäkkinä, jonne kaikki liityntävuorot ajetaan. Klaukkalan vanhan linja-autoaseman kohdalla on uusi pysäkkipari Klaukkalantien varressa. Matkahuollon toimipiste jää toistaiseksi toimimaan vanhalle linja-autoasemalle.

Lue lisää uudistuksesta "Ajankohtaista joukkoliikenteessä" -sivupalkin tiedotteista.

 

joukkoliikennettä

 

Nurmijärven kunnan yhteyshenkilö joukkoliikenneasioissa on

Riku Hellgren
vs. suunnittelupäällikkö
Puh. 040 317 2357

 

 


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti