Graafinen versio
På svenska  In EnglishVäylä tiedottaa: Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie - Kirkkotien katusuunnitelman hyväksymispäätöksestä on valitettu

14.5.2019 15.00

Klaukkalan ohikulkutie -hankkeeseen kuuluvan Kirkkotien katuosuuden katusuunnitelman hyväksymispäätöksestä on tehty yksi valitus hallinto-oikeuteen.

"Nurmijärven kunta hyväksyi Kirkkotien katualueen katusuunnitelman maaliskuussa. Päätöksestä tehtiin valitusajan puitteissa yksi valitus hallinto-oikeuteen. Valitus ei näillä näkymin viivästytä hanketta. Uusi tie otetaan liikenteelle syksyllä 2021", kertoo hankkeen projektipäällikkö Antti Koski Väylästä.

Kirkkotien kohdan maantiealue on tiesuunnitelman mukaisesti haltuunotettu. Maantiealueella ovat käynnissä rakentamiseen valmistelevat työt, puustonpoisto sekä sähkölinjojen siirtotyöt.

Kirkkotien pohjoisosan asemakaavan muutos tuli lainvoimaiseksi helmikuussa 2019.

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/klaukkalanohikulkutie
www.facebook.com/klaukkalanohikulkutie

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie on uusi Klaukkalan keskustaajaman kiertävä yhteys, joka parantaa alueen liikenneolosuhteita ja mahdollistaa lähialueiden maankäytön kehittämisen.

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

 


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti