Graafinen versio
På svenska  In EnglishNurmijärvelle syntyy eniten lapsia koko KUUMA-seudulla

3.5.2019 14.00

Alkuvuoden tammi-maaliskuun aikana Nurmijärvellä on syntynyt eniten lapsia koko KUUMA-seudulla. Lisäksi syntyneitä on jopa hieman enemmän kuin vuodentakaisella vastaavalla ajanjaksolla. Tammi-maaliskuussa 2018 syntyi 81 lasta, tammi-maaliskuussa 2019 syntyi 89 lasta. Tiedot selviävät Tilastokeskuksen väestönmuutosten ennakkotiedoista.

"Nurmijärvi vanhenee muita kuntia selvästi hitaammin. Olemme todella iloisia, että Nurmijärvi houkuttelee lapsiperheitä. Meillä on todella hyvät harrastusmahdollisuudet ja sijaitsemme lähellä kaikkea. Tavoitteemme on, että Nurmijärvellä voi elää aktiivista elämää kaiken ikäisenä", Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä sanoo.

Myös Nurmijärven luonnollinen väestönkasvu eli syntyneiden ja kuolleiden välinen erotus, on KUUMA-kuntien vahvin. KUUMA-kunnissa luonnollinen väestökasvu on positiivinen ainoastaan Nurmijärvellä, Järvenpäässä, Vihdissä ja Sipoossa.
KUUMA-kunnat: pääkaupunkiseudun 10 kehyskuntaa Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti.

 


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti