Graafinen versio
På svenska  In EnglishElastinen räppää Taaborinvuorella elokuussa

2.5.2019 17.00

Taaborinvuorella kuullaan tänä kesänä suomalaisen rapin ja hip hopin uranuurtajiin kuuluvan Elastisen musiikkia. Perinteikäs Taaborinvuori soi –konsertti saa artistin vieraakseen lauantaina 10. elokuuta.

Elastinen tunnetaan monipuolisena musiikkialan osaajana. Hän on artisti, tuottaja ja yrittäjä, sekä yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajajäsenistä.

Fintelligens-duossa uransa aloittanut ja Profeetat -kokoonpanossakin vaikuttanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Viimeisimmät singlejulkaisut ovat suureksi radiohitiksi noussut Supervoimii ja Loppuun Asti feat. Johanna Kurkela.

Supervoimii nousi vain pari päivää julkaisun jälkeen Spotifyn Suomen Top 50 -listan ensimmäiselle sijalle ja sitä on striimattu reilusti yli platinaan oikeuttava määrä. Supervoimii on ollut useita viikkoja Suomen radioiden soitetuin kappale. Myös Loppuun Asti -single on striimannut Spotifyssa reilusti yli kulta-rajan.

Ajoissa paikalle

Taaborinvuoren portit avataan yleisölle kaksi tuntia ennen konsertin alkamista. Jotta suuren ihmismäärän sisääntulo sujuisi jouhevasti, yleisöä pyydetään saapumaan paikalle viimeistään tuntia ennen konserttia.

Taaborinvuorella voi ennen konserttia nauttia kahvilan antimista ja tutustua museonäyttelyihin. Katsomo avataan tuntia ennen konsertin alkamista eli kello 14.

La 10.8. klo 15  Taaborinvuori soi: Elastinen.
Liput www.lippu.fi 24/28 € (+ toimitusmaksu alk. 1 €) ja kaikilta R-kioskeilta. Taaborinvuori, Koulunkulmantie 34, Palojoki (Nurmijärvi). Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelu.


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti