Graafinen versio
På svenska  In EnglishNurmijärven kunnan koulukuljetusopas uudistuu huhtikuun alussa

8.3.2019 9.05

Nurmijärven kunnan päivitetty esi- ja perusopetuksen kuljetusopas astuu voimaan 1.4.2019 alkaen. Uusi opas on luettavissa kunnan kotisivuilta. Suurin osa muutoksista on lähinnä tarkennuksia ja tietojen ajantasaistamista. Kokosimme suurimmat muutokset tiedotteeseen.

Koulukyytihakemukset:

Jatkossa tulevaa lukuvuotta koskevat kuljetushakemukset pitää toimittaa koulupäätösten mukana tulleina hakuaikoina, mutta viimeistään kesäkuun 1. päivään mennessä. Myöhemmin tulleiden hakemusten käsittely aloitetaan elokuussa ja käsittelyaika on 2-4 viikkoa. Myös kesken lukuvuotta tulevien hakemusten käsittelyaika on 2-4 viikkoa. Huomioithan, että vuoden 2019 alusta lähtien koulukyytihakemus on pitänyt tehdä ensisijaisesti sähköisenä Helmi-järjestelmän kautta.

Noutopysäkit:

Uudessa kuljetusoppaassa kiinnitetään huomiota noutopysäkkien kokonaisturvallisuuteen ja liikenteen sujuvuuteen. Noutopysäkki siirretään tarvittaessa lähimpään turvalliseen paikkaan, johon suurikokoinen koulukuljetusauto pääsee turvallisesti. Pääsääntöisesti noutopysäkin paikka on linja-autopysäkki tai entinen Sampo-pysäkki, pihaliittymä tai muu liikenteen kannalta turvallinen paikka.

Koti kahdessa eri osoitteessa:

Mikäli oppilas asuu kahden eri huoltajan kanssa eri osoitteissa kunnan alueella, on hänellä mahdollisuus saada maksuton koulukyyditys molemmista osoitteista, jos maksuttoman kuljetuksen ehdot täyttyvät kumpaankin osoitteeseen. Edellytyksenä kyydille on se, että oppilas asuu osoitteessa kokonaisen vuoroviikon maanantaista perjantaihin.

 


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti