Graafinen versio
På svenska  In EnglishKeusoten organisaatio ja vastuuhenkilöt 1.1.2019

4.1.2019 9.00

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) aloitti kokonaisvaltaisen toimintansa 1.1.2019 vastaten myös nurmijärveläisten sosiaali- ja terveyspalveluista. Organisaatiorakenne ja vastuuhenkilöiden valinta on pääsääntöisesti saatu valmiiksi viime vuoden lopulla.

Organisaation rakenne muodostuu kuntayhtymän johdosta sekä palvelualueista ja näiden vastuuhenkilöistä. Kuntayhtymän palvelualueita on kolme: ikäihmisten ja vammaisten palvelut, terveyspalvelut ja sairaanhoito sekä lisäksi aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelut ja lasten, nuorten ja perheiden palvelut, jotka yhdessä muodostavat oman palvelualueensa. Strateginen kehittäminen ja tukipalvelut muodostavat myös oman kokonaisuutensa, joka tukee koko kuntayhtymän toimintaa ja sijoittuu kuntayhtymän johtajan alaisuuteen. Organisaatiorakenne ja vastuuhenkilöt on esitetty organisaatiokaaviossa.

Kuntayhtymän organisoitumisen myötä vastuuhenkilöihin, aina tulosalueiden päälliköistä lähiesimiehiin saakka, tulee muutoksia. Valtaosa nimityksistä tapahtuu jäsenkuntien nykyisen henkilöstön sisällä. Tähän mennessä on nimetty kuntayhtymän ylin johto, palvelujohtajat, päälliköt, koordinoivat esimiehet, johtavat asiantuntijat sekä osa lähiesimiehistä. Rekrytoinnit jatkuvat vuodenvaihteen yli lähiesimiesten ja muiden tehtävien osalta.

Kuntayhtymä aloittaa toimintansa uuden organisaatiorakenteen mukaisesti 1.1. Samoin vastuuhenkilöt aloittavat viroissaan ja toimissaan tammikuun alusta. Yhteystietoja ja organisaatiorakennetta päivitetään kuntayhtymän verkkosivuille, www.keski-uudenmaansote.fi.

Jäsenkuntien asukkaille vuodenvaihteen siirtymä ei tuo mukanaan suuria muutoksia palveluihin tai toimipisteisiin. Kuntalaiset käyttävät samoja toimipisteitä kuin viime vuodenkin puolella ja asioivat valtaosin tutun henkilöstön kanssa. Kuntayhtymä pyrkii yhtenäistämään alueen palveluita niiltä osin, kun ne ovat ristiriidassa keskenään tai estävät palveluiden tasapuolisen saatavuuden jäsenkuntien asukkaille. Tämä on kuitenkin pitkäjänteistä kehittämistyötä, jonka vaikutukset alkavat näkyä kuntalaisille vasta ajan mittaan. Uusista yhteisistä, keskitetyistä palveluista tai muutoksista palvelurakenteisiin tiedotetaan aina erikseen.        

Kuntayhtymän tärkeimmät yhteystiedot ja vastuuhenkilöt 1.1.2019 alkaen.

Kuntayhtymän postiosoite: Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä, PL 46, 05801 Hyvinkää

Kirjaamo: kirjaamo@kuudensote.fi (14.1. alkaen kirjaamo@keusote.fi)

Johdon yhteystiedot

Tietoa kuntayhtymästä ja sen palveluista löydät myös Nurmijärven kunnan verkkosivuilta (www.nurmijarvi.fi) - Perhe ja hyvinvointi - KEUSOTE.


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta
Tietosuoja

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti