Graafinen versio
På svenska  In EnglishLiiketoiminnan kehittäminen

Välillä on hyvä pysähtyä tarkistamaan oman yritystoiminnan nykytilannetta sekä miettiä mitä yritystoiminnassa on tähän mennessä tapahtunut ja mihin suuntaan sen haluaa etenevän. Yrityksen toiminta saattaa kaivata ulkopuolisen tahon puolueetonta neuvontaa, jotta se voi uudistua.

Maailma muuttuu hurjalla vauhdilla ja sen mukana myös markkinat. Yrityksen alkuvaiheessa markkinat sekä kilpailutekijät ovat usein toisenlaiset kuin nykyhetkellä. Yrityksen asiakaskohderyhmät ja toiminta-alueet ovat voineet muuttua, tuotteen tai palvelun kysyntä hiipua. Myös tuotteistaminen sekä hinnoittelu saattavat kaivata aika ajoin tarkastelemista.

Nykypäivän yritystoiminta edellyttää usein asiakkaiden segmentointia ja jakamista omiksi kohderyhmikseen, vuosittaisia toimenpiteitä sekä budjetointia selkeyttämään. On tärkeää tiedostaa ketä varten yritys on olemassa, mitkä ovat sen palvelut tai tuotteet, millä hinnalla niitä tuotetaan ja milloin toimenpiteet on järkevintä toteuttaa. Nämä kaikki ovat liiketoiminnan perusasioita ja kysymyksiä, joista on hyvä keskustella ammattilaisen kanssa.

Yrityksellesi hyvät eväät eteenpäin!

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.

Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista, konsultointi- ja koulutuspalveluista, sekä muista yrityspalveluista, joihin kuuluu mm. rahoitus ja TE-palvelut.

Katso lisää yritysten kehittämispalveluista tästä


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti