Graafinen versio
På svenska  In EnglishRaimo Jaatisen näyttely Elämää ja erotiikkaa - veistoksia Galleria Toivossa

Raimo Jaatinen: Elämää ja erotiikkaaHelsinkiläisen kuvanveistäjän ja taidevalajan Raimo Jaatisen (s.1949) näyttely "Elämää ja erotiikkaa" on esillä Galleria Toivossa Klaukkalan kirjastossa 4.1.2018 asti.

Näyttelyn lempeän eroottiset ja useimmiten rehevät naishahmot ylistävät naiskauneutta ja nauttivat elämästä. Kissat ja koirat lepäilevät tuolilla tai sohvalla ja täydentävät kuvia kiireettömistä, rauhallisista hetkistä. Veistosten pääasiallinen materiaali on pronssi, mutta Jaatinen käyttää myös keramiikkaa, kipsiä ja betonia.

Hauskojen ja naivististen teosten lisäksi Jaatisen kiinnostuksen kohteena ovat maailmanhistorian ja politiikan epäkohtiin kantaa ottavat teokset. Kolmas suunta on henkinen ja hengellinen. Jaatisen kristilliseen perinteeseen liittyviä julkisia töitä löytyy muun muassa Vantaan kirkoista. Hän on tehnyt myös hautamuistomerkkejä.

Taiteilija Raimo Jaatisen laajassa ja monipuolisessa tuotannossa näkyy vahva ammatillisuus ja materiaalien hallinta. Viime vuosina Jaatinen on elvyttänyt myös grafiikan ja öljyvärimaalauksen kokeilujaan. Taiteilija on ollut myös aktiivinen mitalitaiteen alueella. Hän on osallistunut lukuisia kertoja kotimaisiin ja kansainvälisiin näyttelyihin, saanut palkintoja erilaisissa mitalitaidekilpailuissa ja pitänyt esitelmiä mitalitaiteen kansainvälisissä kongresseissa.

 

Alkaa: 8.12.2017 10:00
Paikka: Klaukkalan kirjasto, Kuonomäentie 2, Klaukkala
Järjestäjä: Klaukkalan kirjasto
Hinta: Vapaa pääsy

Tapahtuman järjestäjä vastaa tietojen oikeellisuudesta


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti