Graafinen versio
På svenska  In EnglishPöytäkirjojen nähtävänäpito

Valtuuston pöytäkirjojen KuntaL 63 §:n mukaisesta nähtävänpidosta ilmoitetaan kunkin kokouskuulutuksen yhteydessä.

Kunnanhallituksen ja sen henkilöstöjaoston pöytäkirjat pidetään KuntaL 63 §:n mukaisesti yleisesti nähtävänä kunnanvirastossa kokouspäivää seuraavan viikon toisena arkipäivänä klo 9-12.

Kuntakehitystoimikunnan pöytäkirjat pidetään KuntaL 63 §:n mukaisesti yleisesti nähtävänä kunnanvirastossa kokouspäivän jälkeen kahdeksantena (8.) päivänä.

Kunnallisten lautakuntien ja liikelaitosten johtokuntien pöytäkirjat pidetään KuntaL 63 §:n mukaisesti yleisesti nähtävänä kunkin lautakunnan sihteerin huoneessa seuraavasti:

  • Asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan, nuorisolautakunnan, teknisen lautakunnan, ympäristölautakunnan, Nurmijärven työterveys -liikelaitoksen johtokunnan, Aleksia -liikelaitoksen johtokunnan, Nurmijärven Vesi -liikelaitoksen johtokunnan pöytäkirja kokouspäivän jälkeen kahdeksantena (8.) päivänä.
  • Sivistyslautakunnan pöytäkirja kokouspäivää seuraavan viikon perjantaina.
  • Sosiaali- ja terveyslautakunnan, liikuntalautakunnan pöytäkirja kuukauden viimeisenä arkipäivänä.
  • Tarkastuslautakunnan pöytäkirjat pidetään nähtävillä kahdesti vuodessa, kesäkuussa viikolla 26 ja joulukuussa viikolla 51.

Mikäli yllä mainittu päivä ei ole työpäivä, niin lautakunnan pöytäkirja pidetään nähtävänä seuraavana työpäivänä.

Kunnan viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä ao. viranhaltijan työhuoneessa päätöspäivää seuraavana päivänä. Mikäli se ei ole työpäivä, niin viranhaltijan päätöspöytäkirja pidetään nähtävänä seuraavana työpäivänä.

Yleiseen kunnan päätöksenteon tiedottamiseen liittyen toimielinten pöytäkirjat toimitetaan siltä osin kuin ne ovat julkisia, kopioina kirjastojen kuntainfopisteisiin ja Klaukkalan yhteispalveluun sekä kunnan kotisivuille www.nurmijarvi.fi.

Kunnanvirasto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16 ja kesäaikana klo 8-15.30. Kunnanviraston käyntiosoite on Keskustie 2 B ja postiosoite PL 37, 01901 Nurmijärvi. Puhelinvaihteen numero on (09) 250 021.

Klaukkalan yhteispalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10‑17. Yhteispalvelun käyntiosoite on Kuonomäentie 2, 01800 Klaukkala.

 

 


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti