Graafinen versio
På svenska  In EnglishViirinlaakson ja Klaukkalantien välin Seurantie-Lahnuksentie rakennusurakan aiheuttamat muutokset liikennejärjestelyihin

                                                                                                                                KUULUTUS

Nurmijärven kunta rakennuttaa Viirinlaakson asemakaava-alueen katuja ja vesihuoltoa sekä Klaukkalan uuden matkakeskuksen aluetta. Samassa urakassa on parannettu Klaukkalantietä välillä Seurantie-Lahnuksentie. Klaukkalantielle on toteutettu mm. Luhtajoentien uusi liikennevaloin ohjattu katuliittymä sekä kaistajärjestelyjä. Koko rakennusurakan urakkasopimuksen mukainen arvioitu valmistumisaika on syyskuussa 2018.

Klaukkalantie välillä Seurantie - Lahnuksentie valmistuu 30.11.2017 mennessä. Klaukkalantien uudet linja-autopysäkit otetaan liikennekäyttöön 30.11.2017 alkaen. Klaukkalantien - Lahnuksentien liittymän liikennevalojen toimivuutta seurataan ja liikennevalo-ohjelmaa muutetaan, jos se katsotaan tarpeelliseksi.

Klaukkalantien länsireunan kevyen liikenteen väylä on käytössä. Klaukkalan-tien itäreunan kevyen liikenteen väylä on käytössä lukuun ottamatta Luhtajoentien liikennevaloliittymää, jossa kevyt liikenne siirtyy Klaukkalantien länsireunan kevyen liikenteen väylälle.

Viirintien arvioitu valmistumisaika on marraskuun 2017 loppuun mennessä.

Viirinlaakson alue on työmaa-aluetta ja ulkopuolisten liikkuminen työmaa-alueella on kielletty.

Nurmijärven kunta pahoittelee asukkaille, yrityksille ja muille tienkäyttäjille rakennusurakasta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja liikennejärjestelyistä antaa maarakennuspäällikkö Pertti Mastosalo, p. 040 317 2328, pertti.mastosalo (at) nurmijarvi.fi.

Viirinlaakson rakennusurakan tiedote ja alueen katusuunnitelmat löytyvät kunnan nettisivuilta osoitteesta www.nurmijarvi.fi.

 


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti