Graafinen versio
På svenska  In EnglishLÄNSIKAAREN KOULU

  

Tervetuloa Länsikaaren koulun kotisivuille

Koulumme on aloittanut toimintansa 1.8.2011. Lukuvuonna 2017-2018 Länsikaaren koulussa työskentelee n. 140 oppilasta, 8 opettajaa ja 3 koulunkäynninohjaajaa. Tämän lisäksi henkilöstöömme kuuluu siistijä ja keittiöhenkilökuntaa.

Koulumme toimii Länsikaaren alueella kyläkoulun tavoin. Koulun sijainti pientaloalueen keskellä mahdollistaa aktiivisen päivä- ja iltakäytön. Teemme yhteistyötä alueen eri järjestöjen, seurojen ja muiden toimijoiden kuten seurakunnan, koulujen ja päiväkotien kanssa.

Koulumme tavoitteena on tarjota oppilaille heidän yksilölliset tarpeensa huomioonottavaa opetusta. Vahvistamme oppilaiden osallisuutta kouluarjessa ja kannustamme yhteisöllisyyteen. Huoltajien tuki ja moniammatillinen työskentely ovat meille arvokkaita, jotta voimme tukea oppilaiden kasvua ja oppimista parhaalla mahdollisella tavalla.

"Koulun arvoperustana on opiskelussa toisten huomioon ottaminen ja oppilaiden myönteisen minäkuvan kehittyminen. Koulutyötä ohjaa ympäristöstä, luonnosta ja ihmisistä huolehtiminen suomalaisella perinteellä kotiseudun ominaispiirteitä hyödyntäen, samalla tutustuen muihin kulttuureihin ja kansoihin. Yhteistyömme koulun ja kodin välillä auttaa löytämään arvoja hyvään elämään."

Rehtori Terhi Hynninen 

puhelin                      040 317 4661

osoite                        Kehätie 37, 05200 Rajamäki

rehtorin sähköposti     etunimi.sukunimi(at)nurmijarvi.fi

koulun sähköposti       lansikaari(at)nurmijarvi.fi

 

Päivitetty 19.11.2017


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti