Graafinen versio
På svenska  In EnglishAjankohtaista

Metsä-Tuomelan jäteaseman ympäristöpaneeliin palautteet jatkossa sähköisesti!

Metsä-Tuomelan haju-, melu- ja muiden palautteiden antaminen helpottuu uuden sähköisen internetpohjaisen karttapalvelun myötä. Karttapalvelun kautta asukkaat voivat jättää palautteita tekemistään ympäristöhavainnoista (haju, melu, pöly ym.) reaaliaikaisesti sekä seurata Metsä-Tuomelan jäteaseman ja Kekkilä Oy:n kompostointitoimintaa koskevia tiedotteita. Jäteaseman ja kompostointilaitoksen henkilökunta vastaa palautteisiin järjestelmän kautta mahdollisimman nopeasti. Karttapalvelua voi käyttää sekä tietokoneella että kosketusnäytöllisillä älylaitteilla.  

Metsä-Tuomelan maankaatopaikka lähes täynnä!

Metsä-Tuomelan nykyinen maankaatopaikan täyttöalue alkaa olla täynnä ja uudelle täydennysalueelle ei ole vielä voimassa olevaa ympäristölupaa. Sen vuoksi vuoden 2018 alusta Metsä-Tuomelan maankaatopaikalle voidaan vastaanottaa täyttötilanne huomioiden vain sovitun mukaisia pieniä määriä maita kunnan alueelta.

Puomikorttien voimassaoloaika päättyi 31.12. 2017.

Lisätietoa

Kutsu roskapoliisi kylään!

Vantaan Energia on haastanut naapurikunnat ja asukkaat ottamaan roskattomuushaasteen vastaan ja rekrytoinut työhön lajitteluintoisia roskapoliiseja. Roskapoliisit kiertävät ympäri Uuttamaata ja tekevät ruohonjuuritason työtä roskattomuuden puolesta. Nurmijärven kunnassa työskentelee tällä hetkellä yksi roskapoliisi, joka vierailee muun muassa taloyhtiöissä, naapurustoissa, kouluissa ja yrityksissä kertomassa kierrätyksestä ja roskan kiertokulusta. Roskapoliisin vierailu on kutsujalle maksuton.

Lisätietoa ja varauskalenteri

Jäteasema on Facebookissa!

Ajankohtaisia asioita ja vinkkejä löytyy nyt myös Metsä-Tuomelan jäteaseman Facebook-sivuilta. Tervetuloa tutustumaan!

Metsä-Tuomelan jäteaseman Facebook-sivu     

Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti