Graafinen versio
På svenska  In EnglishHaku joustavan perusopetuksen luokalle syksyksi 2018 on alkanut

Maanantaina 12. maaliskuuta 2018

Nurmijärven kunnassa on käynnissä 12.3–13.4.2018 haku joustavan perusopetuksen luokalle. JOPO-ryhmät on tarkoitettu Nurmijärven kunnan 8. - 9.-luokkien oppilaille, joilla on vaara jäädä ilman peruskoulun päättötodistusta tai heillä on vaikeuksia suoriutua opinnoistaan mm. heikon koulumotivaation, alisuoriutumisen ja runsaiden poissaolojen takia.

Viemärien saneeraus kaivamattomalla menetelmällä Lintumetsässä

Maanantaina 12. maaliskuuta 2018

Nurmijärven Vesi saneeraa viemäriverkostoaan Lintumetsän alueella. Saneerattava viemäriosuus on Peukaloisentien ja Numminiituntien välisellä osuudella, katualueen ulkopuolella. Urakoitsijana kohteessa toimii Aarsleff Oy.

Viemärien kuntotutkimusta Rajamäellä ja kirkonkylällä

Maanantaina 12. maaliskuuta 2018

Eerola-Yhtiöt Oy tekee viemäreiden kuntotutkimusta Röykässä Keinukaarella ja Tekkalanpolulla sekä kirkonkylällä Kuusimäessä ja Sorvankaaressa.

Asiaa unesta ja vireydestä Rajamäen kirjastossa 20.3.

Maanantaina 12. maaliskuuta 2018

Tietokirjailija, yrittäjä ja FRM-vireysvalmentaja Päivi Saarijärvi on tavattavissa Rajamäen kirjastossa 20.3. klo 17.30 alkaen. Hän kertoo ajankohtaan sopivasti kesäaikaan vaihtumisen vaikutuksista meihin Pohjolan asukkeihin.

Hallinto-oikeus hylkäsi Klaukkalan ohikulkutiehen liittyvää asemakaavaa koskevan valituksen

Perjantaina 9. maaliskuuta 2018

Klaukkalan ohikulkutiehankkeen käynnistäminen voi edetä, kun ohikulkutiehen liittyvää asemaakaavaa koskeva valitus hylättiin hallinto-oikeudessa. Päätökseen saa hakea muutosta vain, jos korkein hallinto-oikeus myöntää valitusluvan.

Suun terveydenhuollon valintaportaali avautuu 12.3.

Perjantaina 9. maaliskuuta 2018

Suun terveydenhuollon valintaportaali avautuu maanantaina 12.3. klo 8. Valintaportaalissa voi tehdä suun terveydenhuollon palveluntuottajan valinnan sähköisesti. Kirjautumiseen tarvitaan internetpankkitunnukset tai mobilivarmenne. Puhelimitse valintaa ei voi tehdä.

Nurmijärvi palkitsee kuntaa positiivisesti edustaneita

Perjantaina 9. maaliskuuta 2018

Nurmijärven kunta palkitsee 18.4. monitoimitalo Monikossa järjestettävässä tilaisuudessa henkilöitä, jotka ovat tuoneet vuonna 2017 kuntaa positiivisesti esille. Palkittava henkilö voi olla liikunnan, kulttuurin, taiteen, tieteen tai jonkun muun alueen osaaja.

Pohjavesialueiden luokitukset ja rajaukset nähtävillä

Torstaina 8. maaliskuuta 2018

Uudenmaan ELY-keskus asettaa nähtäville Nurmijärven, Tuusulan, Mäntsälän, Sipoon, Keravan ja Järvenpään pohjavesialueiden luokitukset ja rajaukset. Kuulemisaika on 19.2.-20.3.2018.

Kunnanjohtaja blogissaan - Hyvää naistenpäivää!

Torstaina 8. maaliskuuta 2018

Nurmijärven kunnan koko henkilöstöstä lähes 87% on naisia. Mm. tästä voit lukea tuoreesta kunnanjohtajan blogista.

Jäällä liikkuminen on jokaisen oikeus - muut jäällä liikkujat ja ympäristö otettava huomioon

Keskiviikkona 7. maaliskuuta 2018

Talvinen sää on vahvistanut Keski-Uudenmaan vesistöjen jääpeitteitä siinä määrin, että kiinnostus myös kelkoilla, mopoilla ja autoilla ajamiseen jäällä on herännyt. Joissakin vesistöissä moottoriajoneuvolla ajaminen on kiellettyä, mutta muuten vesilain yleiskäyttöoikeuden turvin jokaisella on oikeus kulkea vesistössä tai jäällä tarpeetonta häiriötä aiheuttamatta.


Nurmijärven kunta
PL 37
01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
Email: kunta@nurmijarvi.fi

Yhteystiedot 
Kartta

Hakemisto A-Ö
Sivukartta
Tietoa sivustosta

Anna palautetta

Extranet

Etusivulle

Tiedotuslehti